Меню
Количка

За нас

ЕКОАЛ ООД е с 20-годишен опит в търговската сфера Фирмата предлага сертифицирани стоки и материали, и извършва висококачествени специализирани услуги.

ОСНОВНИЯТ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ на ЕКОАЛ ООД  е вътрешна и външна търговия с търкалящи лагери, ремъци за индустрията и селското стопанство, греси и масла, лепила и силикони, помпи, филтри и филтриращи елементи, вериги, маркучи за високо и ниско налягане, електроди и карбофлекси, каучукови изделия, скрепителни елементи, инструменти, уплътнители и разнообразни резервни части за индустрията, транспорта и селското стопанство.

ЕКОАЛ ООД е с РЕГИСТРИРАНА ТЪРГОВСКА МАРКА в Патентното ведомство на Република България №21726/ 07.04.1994 г. и притежава регистрация в Агенцията за малки и средни предприятия под № 638/ 28.07.2003. Дружеството е сертифицирано в съответствие с международен стандарт Система за управление и контрол на качеството EN ISO 9001:2000.

СЕДАЛИЩЕТО на ЕКОАЛ ООД е в град Разград, чието географско разположение го превръща в своеобразен транспортен и комуникативен център на Североизточна България. ЕКОАЛ ООД осигурява оптимални условия за задоволяване потребностите на клиентите и удобен достъп до предлаганите стоки и услуги в МРЕЖА ОТ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, разположени в още 5 града - Силистра, Бяла, Исперих, Хасково и Цар Калоян.

ЕКОАЛ ООД се утвърди като успешен, отговорен и надежден партньор за многобройни български и чуждестранни фирми. Устойчивите дългогодишни контакти позволяват на  ЕКОАЛ ООД да отговори на всяко Ваше запитване и да изпълни коректно и в кратки срокове всяка Ваша заявка за доставка.